SUNSET RESIDENCE SOZOPOL

ЗА ПРОЕКТА

“Сънсет Резидънс” е разположена на върха на хълма в Новият град на Созопол, откъдето се открива прекрасна морска панорама в три посоки – на югоизток към плаж Хармани, на север към Пристанището и на запад към плажовете на къмпинг “Златна Рибка” и къмпинг “Градина“. Центърът на Новия град се намира на разстояние от 6 минути, а плажът – на 8-9 минути нормален ход. Заведения, ресторанти и големи хранителни магазини, има на не повече от 5 минути пеша. Парцелът е с лице на 3 улици, което гарантира, че страхотните гледки няма да бъдат закрити в бъдеще от други сгради.

За сградата

ЛУКСОЗНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В СОЗОПОЛ

С наличието на едва 25 апартамента, „Сънсет Резидънс“ ще бъде достъпно място само за малцина. За всеки апартамент има предвиден подземен гараж, който може да бъде закупен допълнително на преференциална цена. Наличието на хидравличен асансьор от подземният паркинг до всеки от етажите, гарантира удобство при пристигане и заминаване на собствениците. Всички апартаменти разполагат с тераси, а апартаментите на първият етаж в северозападната част на сградата ще имат собствени градини.

Ако обърнете внимание на елегантните линии и изтънчената фасада, ще усетите излъчването за модерност и лукс. Стъклените парапети, френските прозорци, както и съчетанието на тъмносив камък и бяла фасада, засилват усещането за стил и изящество. Използването на висококачествени материали и прецизното внимание към детайлите са очевидни във всеки аспект на дизайна на сградата. Комбинацията между перфектно оформения външен вид и панорамната гледка към морето, прави резиденцията още по-впечатляваща.

Фасада – Североизток

Фасада – Югозапад

Фасада – Североизток

Фасада – Югозапад

Описание на сградата

Просторните балкони и тераси са основен акцент на бъдещата страда. Това ще са идеалните места за уединение, където да се наслаждавате на прохладния морски бриз и на спиращите дъха гледки, които ще се простират пред вас. Тези външни пространства предлагат перфектната обстановка за релакс, забавление и създаване на ценни спомени с любимите хора.

„Сънсет Резидънс“ не е просто сграда; това е въплъщение на изключително майсторство и несравнима инвестиционна възможност. Притежаването на имот в този архитектурен шедьовър означава достъп до крайбрежна елегантност, където се сливат природа, лукс и изключителен дизайн, а присъствието на морето става неразделна част от вашето ежедневие. Това е вашият шанс да станете част от привилегированите собственици, притежаващи късче от архитектурния блясък на Созополския бряг. Добре дошли в „Сънсет Резидънс“!

Гъвкави схеми на плащане

  • 2000 евро резервационен депозит
  • 40 % (минус депозита) – при подписване на предварителен договор
  • 30 % Ноември 2024
  • 20 % Април 2025
  • 10 % при получаване на Акт 16 и нотариално прехвърляне на апартамента

*Ако предложената схема не е удобна за Вас сме готови да обсъдим индивидуални условия на плащане

*Партнираме си с водещи банки и можем да договорим отлични условия за кредитиране в зависимост от Вашите нужди